ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jeroen, 20, blev Gagas assistent

Wilke Martens · 15 Maj 2011
Uppdaterad 16 Maj 2011

Lady Gaga är gästredaktör för morgondagens Metro. Till sin hjälp har hon en redaktionsassistent – Jeroen Engelen, 20, från Holland. Han har handplockats av stjärnan själv i Metros tävling.

klar

Artikellänk är kopierad

Jeroen Engelen, från Holland, blev den lyckliga vinnaren i Metros tävling och får arbeta sida vid sida med Lady Gaga i London. Petsy von Köhler, 22, var Sveriges kandidat i tävlingen.
Jeroen Engelen, från Holland, blev den lyckliga vinnaren i Metros tävling och får arbeta sida vid sida med Lady Gaga i London. Petsy von Köhler, 22, var Sveriges kandidat i tävlingen.

Hjärtklappningar, sömnlösa nätter och en oförmåga att äta. Tiden innan Lady Gaga utsåg vem som skulle få äran att bli hennes redaktionsassistent var tuff för Jeroen Engelen, 20. Just nu befinner han sig vid Metro World News nyhetsdesk i London och jobbar med sin stora idol. – Det är som att jag fortfarande drömmer. Jag tror inte att jag kommer att svimma när jag ser henne men jag kanske blir illamående eller helt stum, säger han. Det är omöjligt att föreställa sig ett mer hängivet fan än Jeroen Engelen: han bär egendesignade t-shirts, särskilda designerglasögon och en egendesignad Gaga-jacka. Jeroen Engelen äger allt som har med sin idol att göra. – Jag köper varje lp och cd med henne. Jag sparar till och med pengar för att köpa solglasögon av designers som hon gillar. Han tycker att det är viktigt att köpa en originalprodukt istället för en billigare fejkversion. – De som har designat det har lagt ner tid på det och försörjer sig på sin design, säger Jeroen Engelen som är utbildad grafisk designer. Han har fått sin kreativitet från sina föräldrar men Lady Gaga gav den ett enormt uppsving. – Nu jobbar jag på en hemsida med min portfolio. Först ser det ut som min vanliga hemsida men en knapp kommer att kunna ”Gagafiera” den. I helgen har han lagt ner all tid på att göra en present till sångerskan. – Jag vill definitivt ge henne något i dag, något jag har gjort själv. Jag funderar på en diamant – eftersom hon lägger en diamant i sin tekopp när hon är nervös – med ett tröstande budskap ingraverat på den. Jeroen Engelen vill muntra upp sin idol när hon känner sig nere. – På Youtube finns det flera klipp där du ser henne gråta samtidigt som hon säger att hon är en förlorare. Vi fans är ganska osäkra men vi får styrka från henne. Hon vågar göra så många saker även om hon är osäker, hon bara gör det. Allt hon gör är ett ställningstagande. Han har även ett ärende att framföra under dagen. – Om jag vågar kommer jag fråga om det finns en plats ledig i hennes Haus of Gaga. Jag har just blivit nobbad av en konstakademi, de tyckte att jag var för duktig. Därför vill jag lämna min portfolio till henne, men vet aldrig. Men självklart åker han inte bara till London för att söka jobb – det viktigaste är att han ska får träffa sin idol. – Jag har varit ett fan från början. Jag kunde inte släppa taget om henne, det är som att hon klänger sig fast vid dig och överröser dig med kreativa presenter.

klar

Artikellänk är kopierad

Wilke Martens
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro