ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jesper "JW" Wecksell om brorsans succé i Gamerz

Erik Glanell · 22 Maj 2017
Uppdaterad 22 Maj 2017
Linus ”Limpone” Wecksell tillsammans med brorsan och Fnatic-proffset Jesper "JW" Wecksell.

Linus ”Limpone” Wecksell tillsammans med brorsan och Fnatic-proffset Jesper "JW" Wecksell. Foto: Simon Krona


Fnatic-stjärnan fick se brorsan kamma hem ett av proffskontrakten. "Det lyser igenom att lagspelet är mycket viktigare än att ha fem stjärnor", sa Jesper "JW" Wecksell efter finalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det blev en minst sagt rafflande final i realityserien Gamerz. Efter finalen hyllades Linus ”Limpone” Wecksell av laget för sina ledaregenskaper som tillsammans med lagets samlade talang ledde till seger för de blåa. Nu är de två i familjen som sitter på proffskontrakt i Counter strike. Och i publiken satt brorsan tillika världsstjärnan Jesper ”JW” Wecksell.Metro tog ett snack med Fnatic-ikonen om hur det var att sitta i publiken i stället för på scenen.

Hur känns det att se brorsan spela och dessutom vinna?

– Det är kul att sitta på andra sidan för en gångs skull. Jag skulle säga att det är lite nervigare på den sidan än att sitta och styra själv. Man ser misstagen och vill ta över och styra lite. Men det är kul det blev en tight match och de förtjänade det.

Du har själv varit i läget att det är övertid och allt står på spel, hur kände du från publikhåll då?

– Jag kände att när de vann första rundan på övertiden så kändes det att det kommer börja rulla. Det är viktigaste rundan och när de fick den kände jag att de här har de nog.

Vad tror du om framtiden då?

– Dom har nog en helt okej chans att jobba på det här. Tar de alla vara på chansen så tror jag absolut att de kan komma någonstans.

Hur kommer du hjälpa brorsan?

– Jag kommer inte att lägga mig i så mycket faktiskt. De har visat att de kan lite det här med problemlösning och de jobbar som ett lag. Lag röd är sjukt mycket bättre individuellt. Lag blå visar att det är lagspel som övervinner. Nu är jag lite ”bias” men med det perspektivet är jag glad att lag blå vann. Det lyser igenom att lagspelet är mycket viktigare än att ha fem stjärnor.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro