ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jills veranda hyllas på Twitter

Jenny Sköld · 22 Jan 2014
Uppdaterad 23 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Kakan Hermansson, här tillsammans med Jill Johnson och Agnes-Lo Åkerlind är gäst i tredje avsnittet av ”Jills veranda”.  Hon har ett laddat möte med en countryälskande kvinna från den konservativa Tea Partyrörelsen i ”Jills veranda”.  ”Mötet med henne kan framstå som att det är uppgjort men hon är en representant för hur countryn, södern och högern är. Countryn är mångdimensionerad men den homofoba delen är en stor del av södern. Tea Partyrörelsen vill stå utanför samhället på sina villkor och det är viktigt att få med alla de människorna”, säger Karin ”Kakan” Hermansson.
Kakan Hermansson, här tillsammans med Jill Johnson och Agnes-Lo Åkerlind är gäst i tredje avsnittet av ”Jills veranda”.  Hon har ett laddat möte med en countryälskande kvinna från den konservativa Tea Partyrörelsen i ”Jills veranda”.  ”Mötet med henne kan framstå som att det är uppgjort men hon är en representant för hur countryn, södern och högern är. Countryn är mångdimensionerad men den homofoba delen är en stor del av södern. Tea Partyrörelsen vill stå utanför samhället på sina villkor och det är viktigt att få med alla de människorna”, säger Karin ”Kakan” Hermansson.Foto: Lotta Bergseth
klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro