ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jim dog i cancer – skickar blommor till frun en gång om året

Linnea Carlén · 18 Feb 2015
Uppdaterad 18 Feb 2015
Blombuketten och en bild på Shelley Golay och hennes kärlek.

Blombuketten och en bild på Shelley Golay och hennes kärlek. Foto: Skämdump: KLA5


Åtta månader efter att Shelley Golays man Jim dött i cancer fick hon ett oväntat blombud på alla hjärtans dag. Hon väntar nu en blomsterbukett från sin avlidne man varje år livet ut.

klar

Artikellänk är kopierad

Shelley Golay från Wyoming i USA förlorade sommaren 2014 sin man Jim Golay i cancer. När hon nu, åtta månader efter att han dött, skulle tillbringa första alla hjärtans dag ensam på 28 år fick hon ett oväntat blombud, skriver ABC News.

Först trodde hon att det var hennes barn som skickat dem, men när hon frågade sin dotter och son om saken sa de båda att de inte hade något med det att göra. Golay pratade då med en kollega som föreslog att blommorna kanske kunde vara från Jim, något hon upptäckte att det var när hon vände på kortet och såg meddelandet:

”Glad alla hjärtans dag älskling. Var stark! Din för alltid. Kärlek Jim.”

– Det var väldigt känslosamt, säger hon till ABC News.

När hon sedan ringde blomsterbutiken som skickat buketten fick hon bekräftat att det var han som beställt det. Det visade sig att Jim, som för tre år sedan blev diagnosticerad men en dödlig hjärntumör och då fick beskedet att han endast hade några månader kvar att leva, ordnat så att frun kommer att få ett blombud från mannen på samma dag varje år för resten av sitt liv.

– Det betyder att hans kärlek aldrig tar slut.  Han ordnade en sådan fantastisk gåva för mig att ta emot.  Det kärlekshandling  och för mig är sann kärlek i dess renaste form, säger Golay.

Här kan du se den amerikanska tv-kanalen KLA5:s intervju med henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro