ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Jim Roslund vill få dig att sluta äta bakismat”

Peter Herkel · 5 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Jim Roslund tränar själv sex gånger i veckan och kommer framöver att ge dig träningstips på torsdagar.
Jim Roslund tränar själv sex gånger i veckan och kommer framöver att ge dig träningstips på torsdagar.

SMARTA TIPS. Han är gyminstruktören som inte behöver mer än ett kvastskaft för att hålla formen. Ett av hans största mål är att hjälpa människor att bli av med suget efter skräpmat på bakfyllan. Möt Metros träningsrådgivare Jim Roslund, 27. Nu även i papperstidningen.Han ska omvandla sina fem års erfarenhet som personlig tränare till smarta tips i Metro varje torsdag. Tidigare har Jim Roslund tipsa Metro.ses läsare under aliaset "Slim Jim". Nu kommer även webbtipsen att trilla in på torsdagar. – Jag riktar mig främst till unga och karriärinriktade personer. Det är sådan som jag själv är. Jag vill hjälpa människor i samma situation att få ut så mycket som möjligt av sin träning, säger Jim. Han fick smeknamnet ”Slim Jim” av kompisarna i Kanal 5:s dokusåpa ”Paradise Hotel”, som Malmöpågen vann i fjol.

Det var under inspelningen av programmet som Jim var tvungen att ta till okonventionella metoder för att hålla i gång träningen. – Det enda redskapet som fanns på hotellet var en sopkvast. Med mina vänners hjälp lyckades jag träna hela kroppen med borsten. Men hemma i Malmö är det Friskis & Svettis på Parkmöllan som gäller, där han jobbar som instruktör. Kunskapsmässigt befinner han sig någonstans mellan löpsedelsstoff om mirakelkurer och vetenskapliga fakta, hävdar han. – Mycket av informationen i tidningarna är för komplicerad. Jag vill lära ut småknepen som man kan använda i vardagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Herkel
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro