ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Jobbet för dig som vill göra karriär på solsäkra Malta

Metro · 19 Feb 2019
Uppdaterad 5 Mar 2019

Foto: Betsson


Vill du jobba i en kreativ och internationell miljö? Är du ambitiös och vill lära dig mer? Då är Betsson arbetsplatsen för dig – just nu söker de fler talanger till sina kontor.

klar

Artikellänk är kopierad

Med över 1 900 anställda, 7 kontor och över 50 olika nationaliteter växer Betsson i en snabb bransch. Är du intresserad av kundservice, teknik, marknadsföring, juridik, ekonomi eller HR? På Betsson finns möjligheterna för dig som vill lära dig mer inom just ditt område – oavsett utbildningsbakgrund.

Fyra år i rad har Betsson blivit utsedda till den bästa kundserviceavdelningen och jobbar alltid för att komma närmre sina kunder och förstå hur de tänker. Ett jobb här öppnar upp många möjligheter för dig som vill få in en fot i den växande spelindustrin.

I början av din anställning kommer du få en utbildningsvecka för att lära känna företaget och deras produkter – detta ger dig en språngbräda in branschen. Betsson erbjuder också många spännande förmåner och satsar mycket på att du som anställd ska trivas och anordnar kontinuerligt teamaktiviteter för att du ska lära känna dina kollegor bättre och ha kul på jobbet.

Betssons huvudkontor är baserat på Malta som har över 300 soldagar per år och erbjuder både härliga stränder, aktivt nattliv och ett rikt historiskt arv. På Malta jobbar du också mitt i navet för iGaming-industrin.

Att flytta utomlands ska vara härligt och bjuda på många nya möjligheter, men det kan också innebära en del utmaningar. Betsson hjälper dig varje steg på vägen för att göra flytten så smidig som möjligt. De bokar flyg och flygtransfer och du får även möjligheten att stanna i deras företagslägenhet i flera veckor så att du i lugn och ro kan hitta ditt drömboende. De erbjuder även ett flyttbidrag som täcker kostnader för extra bagage och frakt av lådor.

Är du redo för en ny utmaning? Kom och träffa Betsson den 21–22 februari på Bazaren i Stockholm Waterfront.

pil
Tre anledningar till att jobba hos Betsson:

• Erbjuder bra villkor och förmåner

• Stora utvecklingsmöjligheter

• Jobba i en internationell miljö med över 50 olika nationaliteter.

Läs mer och ansök här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro