ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Jobbet för dig som vill utvecklas som elektriker

Metro · 18 Okt 2018
Uppdaterad 1 Nov 2018

Foto: Julia Sjöberg


Är du elektriker och söker en utvecklande arbetsplats med härliga kollegor? Vill du jobba med modern branschteknik och varje dag bidra till förbättringar för kund och samhälle? Veolia kan erbjuda just detta. Läs Billy Arvidssons berättelse om hur det är att jobba som elektriker på Veolia, en växande koncern som verkar för optimering av samhälleliga resurser.

klar

Artikellänk är kopierad

– Vi jobbar med ny och modern branschteknik och försöker alltid ta tillvara på kundens och samhällets resurser. Vi utvecklar och föreslår förbättringar för att på bästa sätt kunna återvinna och återanvända energin. Där andra ser problem ser vi möjligheter, säger Billy Arvidsson, elektriker på Veolia.

Som elektriker är arbetsuppgifterna väldigt varierande, alltifrån serviceuppdrag och felavhjälpande underhåll till olika typer av projekt och ta fram förbättringsförslag till kunden för långsiktiga lösningar med rätt teknik i fokus. Han gillar jobbets dagliga utmaningar och att det inom företaget finns stora utvecklingsmöjligheter.

– Vi har frihet under ansvar att till exempel själva planera våra arbetsdagar. Varje dag erbjuds nya utmaningar och utvecklingsområden. Här är ingen dag den andra lik.

”Fokus ligger alltid på att leverera kvalité till kunden”, säger Billy Arvidsson.
”Fokus ligger alltid på att leverera kvalité till kunden”, säger Billy Arvidsson.

Seriositet, kvalitet och säkerhet i fokusBilly Arvidsson började jobba på Veolia i maj 2018, och under hans tid på Veolia har han lagt märke till några saker som präglar arbetsplatsen.

– Något jag märkt av är seriositeten och kvalitén på Veolia. Fokus ligger alltid på att leverera kvalité till kunden. En annan sak är säkerheten. Vi jobbar väldigt mycket på att göra vårt jobb säkrare och jag är själv skyddsombud.

”Ångrar det inte en sekund”Det han uppskattar mest med sitt jobb är gemenskapen på jobbet.

– Jag är en väldigt social person och gillar att ha roligt med mina kollegor. Även under ensamarbete får jag möjligheten att träffa dem på daglig basis. Jag trivs jättebra och ångrar inte en sekund att jag började på Veolia, säger Billy Arvidsson.

Just nu finns det lediga tjänster för elektriker – ansök här!

pil
Det här är Veolia:

Veolia utvecklar och levererar innovativa lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll med fokus på hållbar resurshantering.

Som elektriker på Veolia jobbar du med förebyggande, avhjälpande och akut underhåll. Arbetsdagen präglas också av felsökningar, förbättringsåtgärder, projekt och utvecklingsarbete.

Veolia växer och söker kvalificerad personal inom drift och underhåll.

Läs mer om lediga tjänster och ansök här!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro