ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jocke och Jonnas bebislycka: "Nu är hon äntligen här"

Annica Ögren · 28 Okt 2018
Uppdaterad 29 Okt 2018

Foto: IBL


Jonna och Joakim Lundell har fått en dotter. Det skriver paret själva i inlägg på sina Instagramkonton.

klar

Artikellänk är kopierad

På söndagen publicerade Youtube-stjärnorna och makarna Jocke och Jonna Lundell varsin bild på det nya tillskottet i familjen, lilla dottern Lunabelle.

“Nu är hon äntligen här, vårt mirakel Lunabelle. Hon är helt perfekt och vi är så himla lyckliga.Och WOW vilken man jag har, sånt otroligt stöd och som kom in i papparollen direkt, en perfekt pappa, en perfekt dotter och en perfekt familj med massvis av kärlek att ge. Det är nu livet börjar”, skriver Jonna Lundell I ett inlägg på Instagram.

Även nyblivna pappan Joakim Lundell publicerade en bild på den lilla bebisen, och skrev:

“Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!”

Att en liten bebis var på väg var väntat då Joakim Lundell ett dygn tidigare även lade upp en bild på honom och frun, tillsammans i en sjukhussäng, med texten ”Nu kör vi!”, följt en bebisemojis.

Drabbades av psykos

Bara några dagar innan förlossningen skrev Joakim Lundell ett inlägg på sin Instagram att Jonna drabbats av en förlossningspsykos och att paret åkt in akut för att få hjälp av BB Stockholm.

”Jonna har drabbats av en förlossningspsykos där hon har hallucinationer, ändrad verklighetsuppfattning samt djup depression och självmordstankar osv.Så vi har åkt in akut och får just nu hjälp av underbar personal på BB Stockholm.”

klar

Artikellänk är kopierad

Annica Ögren
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro