ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Joe Labero: Jag har aldrig ställt in

Emma Björkman · 28 Sep 2011
Uppdaterad 28 Sep 2011
”Ibland får jag brev från barn som frågar om jag studerat magi på Harry Potters skola Hogwarts och då svarar jag ”ja, det har jag, jag gick där och lärde mig massor”.

”Ibland får jag brev från barn som frågar om jag studerat magi på Harry Potters skola Hogwarts och då svarar jag ”ja, det har jag, jag gick där och lärde mig massor”. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix


Illusionstjärnan Joe Labero är dubbelt aktuell. Jubileumsshow och tv.

klar

Artikellänk är kopierad

Illusionisten Joe Labero, 48, kommer inte att tillbringa mycket tid i sitt nya hemland Australien det kommande året.

Den 30 september trollar han i gång sin jubileumsshow ”20 år senare” för att uppmärksamma att det är just 20 år sedan han satte upp sin första stora show på Berns i Stockholm. – Det kommer att bli en mix av de häftigaste numren och nya saker, jag visar var jag står i dag, säger Joe Labero.

Föreställningen innehåller också nya illusioner som aldrig tidigare ska ha visats i Norden. – Det är bland annat ett nummer som heter ”double levitation” där man först får se en kvinna som svävar upp i luften och sedan kommer jag efter, det känns spännande, säger han.

Efter att Joe Labero turnerat Sverige runt med ”20 år senare” tar han showen till Thailand i sex månader och först nästa höst återvänder han till Australien.

Även om Joe Labero betonar att han tycker om sitt jobb och inte har några planer på att lägga illusionerna på hyllan den närmaste tiden medger han att livet som magiker kan vara krävande. – Jag har aldrig ställt in även om jag varit väldigt sjuk och haft feber, ont i halsen eller varit magsjuk. 

Den 1 oktober är det premiär för SVT-programmet ”Helt magiskt” där Joe Labero tävlar mot magikerna Charlie Caper och Michael Halvarson. De tre ska tillsammans med var sin känd gäst utföra trolleritrick.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro