ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Joe Manganiello ser inget slut på succéserien True Blood”

Emma Björkman · 21 Nov 2012
Uppdaterad 22 Nov 2012
Joe Manganiello ser inget slut på succéserien ”True Blood” Joe Manganiello gillar att jobba med svenska ”True blood”-kollegan Alexander Skarsgård.

Joe Manganiello ser inget slut på succéserien ”True Blood” Joe Manganiello gillar att jobba med svenska ”True blood”-kollegan Alexander Skarsgård. Foto: Gustav Hugosson


Hollywoodstjärnan Joe Manganiello är på Sverigebesök. I januari börjar han spela in den sjätte säsongen av HBO:s sucéserie True blood”. – ”True blood” kan hålla på för evigt, säger Joe Manganiello.

klar

Artikellänk är kopierad

Skådespelaren Joe Manganiello, 35, tar emot i en svit på Clarion Hotel Sign i Stockholm. 

I januari börjar säsong sex av ”True blood” spelas in där han har rollen som varulven Alcide Herveaux. Han har bara gott att säga om Alexander Skarsgård som också är med i serien.

– Han är väldigt cool och bekväm i sig själv. Han är väldigt rolig, så vi har väldigt kul när vi jobbar ihop, säger Joe Manganiello som är på Sverigebesök inför lanseringen av betal-tv-tjänsten HBO Nordic som släpps om några veckor.

Med några månader kvar till inspelningsstart vet inte Joe Manganiello hur hans rollfigur ska utvecklas. 

– Han är en ledare nu och det är alltid intressant att se hur någon hanterar makt. Jag har några idéer men vi får se, säger han.

Någon ände på vampyrserien ser han inte. 

– ”True blood” kan hålla på för evigt men vampyrer åldras inte, så de måste förklara det på något vis. Varulvar åldras så jag kan fortsätta spela min roll, säger Joe Manganiello. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro