ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Johan Staël von Holstein om karriären

Christian Albinsson · 4 Dec 2012
Uppdaterad 4 Dec 2012

Foto: Henrik Montgomery / Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Han känns igen som företagsledaren som gav ”it-bubblan” ett ansikte i början av 2000-talet. Johan Staël von Holstein har sedan dess fått mycket stryk i media, men är nu tillbaka. Han har bestämt sig för att utmana Google och Facebook. 

Bästa i karriären – Jag är inte så intresserad av affärer och har aldrig brytt mig om pengar. Jag är ingen som gillar att sälja och köpa utan är en samlare som gillar att lägga på hög. Jag köper aldrig aktier på börsen eller gör kortsiktiga affärer. Att köpa sommarhus i Tylösand är nog min bästa, och viktigaste, affär hittills. Vi älskar att vara där på somrarna och det har gett mina barn minnen och trygghet.

Sämsta i karriären– En gul Ferrari är definitivt min största extravagans hittills, det är även det mest ”tacky” som jag har köpt i mitt liv. Den blev stulen och jag satte ut en annons om hittelön i lokaltidningen och fick bilen tillbaka. Hittelönen var 50.000 svenska kronor. En mer spektakulär affär var när vi köpte ett gammalt kråkslott i Saltsjöbaden. Vi renoverade allt och det var ett fantastiskt hus. Huset var faktiskt med i Solsidans sista avsnitt. Problemet var att svenska hantverkare tog tre gånger så mycket i betalt och jag hade därför inte råd att ha huset kvar.

klar

Artikellänk är kopierad

Christian Albinsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro