ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jonah Hill jobbade med Scorsese för minimilön

Anneli Sandberg · 22 Jan 2014
Uppdaterad 22 Jan 2014

Skådespelaren Jonah Hill ville så desperat gärna jobba med regissören Martin Scorsese i The wolf of Wall Street” att han tackade ja till minimilön.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonah Hill tillsammans med Leonardo DiCaprio som har huvudrollen i "The wolf of Wall Street" och som garanterat inte hade minimilön.
Jonah Hill tillsammans med Leonardo DiCaprio som har huvudrollen i "The wolf of Wall Street" och som garanterat inte hade minimilön.Foto: Alloverpress

– De gav mig det minsta man kan få, det var det de erbjöd. Och jag svarade att jag skriver på pappret i kväll. Faxa mig det i kväll. Jag vill skriva på innan de ändrar sig. Jag vill skriva innan jag går och lägger mig så de inte kan ändra sig, berättar Jonah när han besöker The Howard Stern show.

En minimilön i Jonah Hills fall var 60 000 dollar före skatt och avgifter, alltså cirka 390 000 kronor. Howard Stern ser förbryllad ut över siffrorna.

– Du fick alltså 60 000 dollar för en film?, försäkrar han sig om.

– Ja, för nästan sju månaders jobb. Men jag skulle sälja huset och ge bort allt jag äger för att få jobba med Scorsese….jag hade gjort vad som helst i världen. Jag hade gjort om samma sak direkt, säger Jonah Hill.

Och det är klart att han inte ångrar sig. Såhär i efterhand var det ett smart drag av Hill som blev Oscarsnominerad för sin roll i ”The wolf of Wall Street”.

– Jag har för tusan varit med i en Martin Scorsese-film och blev nominerad till en Oscar. Jag blir galen, Howard. Jag är i chock. Totalt i chock.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro