ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jonas Gardell Mod är ingenting man föds med”

Metro · 31 Aug 2016
Uppdaterad 1 Sep 2016

I Fråga mig” svarade Jonas Gardell på läsarnas frågor. Han berättade bland annat om sin väldigt speciella hobby och skillnaden mellan honom och Mark när de är arga.

klar

Artikellänk är kopierad

Metros tv-succé ”Fråga mig” är tillbaka och Jonas Gardell var först ut att gästa programmet. Han läste bland annat upp de senaste sms:en mellan honom och Mark.

– Det är mest att han ska springa och handla. Det är inget kul. Men här har jag skrivit lite gulligt att jag älskar honom mer än vad han någonsin kommer veta. Mer får ni inte veta, det kommer lite snusk också, säger han och skrattar.

Jonas berättar även om HBO:s erbjudade efter ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Ett erbjudande som han tackade nej till och hur ”Torka aldrig tårar utan handskar” gjort honom till en blödigare människa. Jonas fick även frågan om hur man blir så modig som honom. En fråga som får honom att berätta om hur han våldtogs som barn och får svaret:

– Mod är ingenting man föds med. Mod är en vanesak som du kan träna upp.

Se hela programmet i klippet ovan. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro