ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jonas Sjöstedt ramlade vid tunnelbanan – bröt foten

Hugo Ewald · 17 Feb 2016
Uppdaterad 6 Dec 2016

Foto: Christine Olsson/TT


Under onsdagsmorgonen råkade Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt ut för en olycka. Han ska ha förts till sjukhus med ambulans. – Han är på väg in till sjukhus och mår under omständigheterna bra, säger Jessica Nordh, partiledarens pressekreterare, till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Under onsdagsmorgonen råkade Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt ut för en olycka i Midsommarkransen i Stockholm. Partiledaren ska ha varit på väg till arbetet men ramlade nära ingången till tunnelbanestationen.

► LÄS MER: Jonas Sjöstedt: EU bör straffa Ungern

– Vi kan bekräfta att han ramlat och skadade foten i fallet. Han är på väg in till sjukhus och mår under omständigheterna bra, säger Jessica Nordh, partiledarens pressekreterare, till Aftonbladet.

Sjöstedt ska enligt tidningen ha fått hjälp från personer som passerade honom.

”Ligger med bruten fot på SöS. Tack fina kransenbor och ambulansen som tog hand om mig så fint när jag behövde det som bäst.”, skriver partiledaren på Twitter.Sjöstedt bor sedan en tid tillbaka i Hägersten söder om Stockholm. Fram till december 2015 bodde han på Östermalm.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro