ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jonas stajlar filmstjärnorna

Katarina Matsson · 15 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Enligt Jonas Hallberg blir stylisten viktigare och viktigare. – I dag har man mycket power, säger han. 

Enligt Jonas Hallberg blir stylisten viktigare och viktigare. – I dag har man mycket power, säger han.  Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

MODE. Stylisten tar mark i modevärlden. Svenske stjärnstylisten Jonas Hallberg har tagit en paus från Hollywood och koordinerar den stora modevisningen på mässan i nya modecentret i dag. – Stylister blir viktigare och viktigare, mycket genom Hollywood. Som stylist i dag har man mycket power, säger Jonas Hallberg.

Det råder organiserat kaos när Metro besöker backstage-området där han är i full fart med att klä modeller. Rummet svämmar över av väskor, skor och långbenta skönheter. Via London har Jonas Hallbergs osvenskt glammiga stil tagit honom till Hollywood, där han blivit populär hos skönheter som Scarlett Johansson, Catherine Zeta- Jones, Jennifer Love Hewitt och Jessica Alba. Men trots framgångarna verkar 35-åringen från Köping behålla fötterna på jorden.– När man tar steget från mode till celebrity går det inte att tro att man kan komma in och vara stjärnan.

Dagens visning har flera teman: animal, 80–90-tal, metallic, multimönster och superclassy i svartvitt. – Jag tycker att modeveckan i Stockholm blir bättre och bättre, men personligen tycker jag att det är lite för mycket beige, grått, vitt och svart. Det är bara basplagg och det tycker jag är lite tråkigt, säger Jonas Hallberg. Tillbaka i USA väntar förstasida och stort reportage med Charlize Theron för Esquire och Mary-Louise Parker från tv-serien ”Weeds” på Emmygalan.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro