ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Josefin blev kär i tiggaren utanför matbutiken – nu har de gift sig

Julia Kimell · 9 Dec 2015
Uppdaterad 10 Dec 2015
Nu är  Josefin Karlsson och Florin Serban gifta. Grattis!

Nu är  Josefin Karlsson och Florin Serban gifta. Grattis! Foto: Soleil Himmelvid


Sexbarnsmamman Josefin Karlsson, 38, blev kär i tiggaren Florin Serban, 22. Ingenting i världen kunde hindra den kärlek som hade börjat gro. I dag skred de lyckliga tu till altaret.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag vill bara skrika, så pirrigt är det, säger Josefin Karlsson när Metro ringer upp, mitt under förberedelserna. Nu har paret gift sig – i sällskap av ett stort medieuppbåd. Bland annat följde ett dokumentationsteam med under hela dagen och kvällen.

►LÄS MER: Maken anordnar ett andra bröllop – efter att frun tappat minnet

För det har väckt en del uppståndelse i media. Sagan om hur den fattiga tiggaren fann kärlek i den betydligt äldre svenska sexbarnsmamman. Historien börjar utanför en Willys-butik i Biskopsgården i Göteborg, skriver GP.  Josefin kunde se Florin från sin lägenhet och tyckte synd om honom och började hjälpa allt mer med mat och andra förnödenheter. Samtalen blev allt längre och efter några veckor väcktes något annat till liv. En natt ringde Florin och undrade om inte Josefin också hade känslor för honom, och ville vara tillsammans med honom. – Jag försökte spjärna emot och påminde honom att jag hade sex barn och att han behövde en yngre kvinna, men innerst inne kände ju jag precis likadant som han, säger hon till GP.

►LÄS MER: Paret bjöd 4 000 flyktingar till sin bröllopsmiddag

Bröllopet har rumänskt tema och massa rumänsk mat tillsammans med svenska klassiker som potatisgratäng och köttbullar. Hennes släkt älskar hennes nya man och har tagit emot honom med öppna armar. De har också varit ett stort stöd i förberedelserna. Josefins dotter gjorde håruppsättningen och systern och ett par väninnor gjorde tvåvåningstårtan med hallon, banan och choklad. – Åh, det känns så fantastiskt!, säger hon mitt under dansen, och erkänner att någon tår av lycka kröp fram i ögonvrån. Men mest grät de innan, både hon och Florin.

Nu ska de dansa hela natten lång, bland annat många rumänska danser. Men någon bröllopsresa blir det inte. I alla fall inte i nuläget. – Mina barn går i skola så vi behöver vara hemma och ta hand om dem, säger en lycklig Josefin som blir ryckt tillbaka i dansen med sin äkta make. Senare blir det ett rejält rumänskt bröllop i dagarna tre.

►LÄS MER: Bruden rycker ut i bröllopsklänning – precis efter sin egen vigsel

klar

Artikellänk är kopierad

Julia Kimell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro