ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Josh Brolin i slagsmål efter en krogkväll

Anneli Sandberg · 4 Nov 2013
Uppdaterad 4 Nov 2013

Skådespelaren Josh Brolin hamnade i ett barslagsmål natten mot lördag. En väldigt onykter Brolin slogs först med en vakt och avslutade det hela med att ge motståndaren en varm kram.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var natten mot lördag som skådespelaren Josh Brolin hamnade i en fight. Krogen han hade besökt under kvällen stängde men det uppskattades inte av Brolin som började slåss med en av vakterna, skriver TMZ. Efter att ha viftat med nävarna flera gånger, utan att få in särskilt många träffar, så lyckade vakten lura Brolin att de höll på att kramas. Det hela slutar med en varm omfamning mellan vakten och Josh Brolin som sedan får hjälp av vakten med att hitta en taxi.

Detta är inte Brolins första slagsmål på fyllan. Han greps och fick sitta i fängelse efter ett bråk på en bar i Los Angeles 2008. Brolin menar att han den gången ställde upp för kollegan Jeffrey Wright som hamnat i handgemäng.

– Att hamna i fängelse då var för en väldigt bra anledning. Jeffrey Wright gjorde ingenting. Jag ogillar mobbare och avskyr när folk blir felbehandlade, sa Josh Brolin i en intervju med Playboy.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro