ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Judy, 47, hade ont i magen – en timme senare födde hon en dotter

Alva Forsberg Fierro · 8 Nov 2015
Uppdaterad 8 Nov 2015
Judy och Jason har blivit förstagångsföräldrar.

Judy och Jason har blivit förstagångsföräldrar. Foto: Wcvb skärmdump


Judy Brown, 47, åkte in till sjukhus för sina starka magsmärtor. Läkarnas diagnos kom som en chock: Hon skulle föda. En timme senare kom lilla Carolyn Rose till världen.

klar

Artikellänk är kopierad

Judy och henne man Jason bor i Boston, USA och har varit gifta i 22 år men alltid haft en ganska avslappnad inställning till frågan om barn. Händer det så händer det, har de resonerat, skriver t tv-stationen Wcvb.  I onsdags hände det – helt utan förvarning. Judy hade starka magsmärtor som bara blev värre. När läkaren undersökt henne kom det minst sagt överraskande beskedet.

►LÄS MER: Ada, 23, visste inte om att hon var gravid – födde på flyget

– Det är tack och lov inget stopp i magen, du är gravid och du kommer att föda nu, sa läkaren. En timme senare födde Judy sitt första barn, den fyra kilo tunga dottern Carolyn Rose.  Judy hade ingen aning om att hon varit gravid men hade känt av lite förändringar i kroppen. – Men jag trodde det berodde på klimakteriet, säger Judy till Wcvb.

►LÄS MER: Jeanine, 30, fick bröstcancer när hon var gravid

Paret har akut fått låna babyutrustning av släkt och vänner och nu väntar föräldraliv. Men Carolyn Rose kommer inte att få några syskon. – Jag ska operera mig innan vi fått idéer, säger han till Wcvb.

►LÄS MER: Kvinna trodde hon var gravid – hade 4-kilos tumör i magen

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro