ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Julia, 24, trakasserades på löprundan – fick hjälp av liten pojke

Ida Gustafsson · 23 Nov 2015
Uppdaterad 23 Nov 2015
Julia Price var ute på en löprunda i Los Angeles när en välklädd man började trakassera henne genom att ropa att hon var en "sexy lady".

Julia Price var ute på en löprunda i Los Angeles när en välklädd man började trakassera henne genom att ropa att hon var en "sexy lady". Foto: Julia Price


En okänd man kallade artisten och youtubestjärnan Julia Price, 24, för en bitch när hon inte svarade på hans sexistiska tillrop. Innan hon ens hann säga något kom en liten pojke till undsättning: Det där är inte snällt sagt”.

klar

Artikellänk är kopierad

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook delar den amerikanska artisten och Youtubestjärnan Julia Price med sig av händelsen. 

Price var ute på en joggingtur i hemstaden Los Angeles häromdagen när hon sprang förbi en välklädd man som satt ute och åt sin lunch. 

När han fick syn på henne började han ropa: ”Hey sexy lady, hey hey”. 

► LÄS MER: Präst anklagad för sextrakasserier 

Mannen i kostymen fortsatte ropa, Julia Price hörde vad han sa men ignorerade honom och sprang vidare. Men när han ropade ”fuck you din fucking dumma bitch” gick han över gränsen.

Hon stannade, tog av sig sina hörlurar och skulle precis säga i från när hon hörde en liten röst:  

– Det där är inte snällt sagt till henne och hon gillade inte att du skrek efter henne. Du borde inte göra så för hon är en snäll tjej och jag låter ingen säga elaka saker till andra människor. Hon är en flicka precis som min syster och jag kommer att skydda henne, sa en liten pojke som var ute på promenad med sin mamma och lillasyster som satt i en vagn. 

När den välklädde mannen hörde pojken blev han generad och började samla ihop sin lunch. 

► LÄS MER: Josefine, 20, sextrakasserades av okända män efter id-kapning – nu vill hon varna andra

Julia Price gav den lille pojken, som heter James, en kram och tackade honom för ingripandet. Enligt hans mamma var detta en typisk dag för sonen. Själv tog han det hela med ro: 

– Alltså, jag ville bara kolla att ditt hjärta var okej. 

► LÄS MER: Pojke om Parisattackerna: Onda människor är inte snälla 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro