ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Julkänslor – och en parodi – från nöjesvärlden

Emma Björkman · 17 Dec 2013
Uppdaterad 17 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Justin Timberlake har passat på att sprida julromantik under en konsert. Något som är lika återkommande som tomten är utbudet av julfilmer. Nästa gång du ser ”Love actually” – här är 19 frågor att ställa dig.  Veckans enda klipp som blir utan julklapp är ”South park” som parodierar Kanye West – igen.  

Frågetecken i ”Love actually”

På julafton klockan 22.00 visar SVT1 julfilmen ”Love actually”. Men visst finns det saker att ifrågasätta med filmen? Jo, enligt det här klippet innehåller filmen inte mindre än 19 saker som väcker frågetecken. Se om du håller med. 

Justin Timberlake sprider julkärlek

Publikens tjut är öronbedövande under Justin Timberlakes konsert i Lousiville, USA. Men den här gången beror det inte på popstjärnan själv utan på att han avbryter sin konsert för att låta ett fan fria till sin flickvän på scenen. 

Kanye West tjej är ingen hobbit

Kanye West musikvideo till sin låt ”Bound 2” är en historia extra allt och har parodierats flitigt. Gänget bakom ”South park” har en historia av att driva med rapstjärnan och har gjort sin egen tolkning av både låten och videon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro