ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

JUST NU: Ny kaffemaskin på Metro!

Aron Andersson · 21 Nov 2012
Uppdaterad 21 Nov 2012
Ny kaffemaskin

Ny kaffemaskin


klar

Artikellänk är kopierad

Efter år av klagomål från Metro-medarbetare har ett överraskningsbyte skett av kaffemaskinerna på våning 5 i MTG-huset. Uppståndelsen är stor! Det märks till exempel på ansamlingen vid den nya automaten.

Äntligen är det slut på blaskkaffet! Nya tider är här! Kaffepauserna är räddade!

Det viskas om det nya succékaffet på flera håll. Andra jublar glatt åt nyheten. Några delar ut high fives och gör segervarv mellan skrivborden på väg mot den nya mirakelmaskinen. Kaffekaos råder.

Men hoppet släcks som ljuset från fönstren vid ett strömavbrott. En efter en går kaffepionjärerna nedslagna från köket, med blicken i golvet. Den efterlängtade kvalitetsförbättringen uteblir. – Usch va äckligt, fräser webbredaktör Jenny Sköld när hon provsmakar en latte.

Entusiasmen från resten av webbredaktionen blir plötsligt sval. Övriga medarbetare vill inte ens smaka på det nya kaffet. – Jag är mätt på kaffe, förklarar Gustaf. – Jag vill nog inte dricka mer kaffe just nu, säger Tomas.

Ordningen är återställd.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro