ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Justin Bieber har anlänt

Matilda Bjerlöw · 22 Apr 2013
Uppdaterad 22 Apr 2013
Justin Bieber, eller den person som antas vara Bieber, anlände i Chanel-gasmask.

Justin Bieber, eller den person som antas vara Bieber, anlände i Chanel-gasmask. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix


Storgråtande fans, kamerablixtar och tumult. Vi lunchtid anlände Justin Bieber, och hysterin lät inte vänta på sig.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: All over Press
Foto: All over Press
Foto: All over Press

Ända sedan i går kväll har de unga fansen väntat utanför Grand Hotel i Stockholm. Och vid lunchtid i dag var det äntligen dags.

Den 19-årige stjärnan anlände iklädd svart mask och eskorterad av flera vakter. Exakt vem av de unga, maskklädda männen som var Justin Bieber själv var dock oklart.

Enligt vittnen på plats ska fans ha svimmat i tumultet som uppstod och flera ambulanser kom, bland annat för att ta hand om en ung tjej som skadats.

Nu kämpar polisen för att utöka styrkan utanför hotellet, för att förhindra att fler skadas. Den stora skaran fans väntar växa under eftermiddagen, när stadens ungdomar slutar skolan, och tumultet likaså.

Polisen bekräftar att två tjejer har förts till sjukhus med ambulans hittills. – Två tjejer fick lite för hårt tryck mot staketet. De hade stått för länge utan mat och dryck. Då blir man extra sårbar. Vi försöker kommunicera och ha tålamod. De vill ju bara se sin stora idol, säger  polisens yttre befäl John Stoltz till Nöjesbladet.

Samma tidning berättar om den unge polacken Daniel Michalak, som misstogs för Bieber när han klev ut från hotellet och blev attackerad av fans. – De trodde att jag var Justin Bieber. De tog av mig solbrillorna och så "åh nej, du är ju inte alls han", säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro