ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Justin Bieber tog privatflyget till Luleå

Sofia Clason · 8 Jun 2017
Uppdaterad 8 Jun 2017

Foto: Chris Pizzello/TT


Efter att Justin Bieber spelat klart en konsert i Stavanger tog han flyget direkt till Luleå. Vittnen har nu fått glimtar av stjärnan i Norrbotten.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt norsk media tog sångaren ett privatflyg till Luleå vid elvatiden igår kväll efter att ha spelat på Sommarfesten i Stavanger. Bieber landade på Luleå airport vid midnatt, skriver NSD.

Norska medier uppger att Bieber ska ha bott i en villa ägd av Bjørn Maaseide tillsammans med sällskap under sin tid i Norge.

Innan konserten köpte gruppen vildmarksutrustning för 90 000 norska kronor. Bland annat ska Bieber ha köpt långkalsonger, mössor, ficklampor, kokkärl och fyra sovsäckar.

En person skriver till NSD att den fått en bild skickad till sig på stjärnan och att även andra personer också fått glimtar av superstjärnan.

Många kändisar har bott på Tree Hotel i Harads när de varit i Norrbotten, men hotellet vill inte uttala sig om ifall Justin Bieber bor eller kommer att bo där de närmaste dagarna, skriver NSD.

Justin Bieber är nu ute på världsturné och ska spela på Summerburst i Stockholm på lördag. Till dess har han tid för några dagars turistande.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Clason
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro