ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Justins löfte: "Det kommer att bli en cirkus"

Gunnar Rehlin/TT Spektra · 19 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Justin Timberlake turnerar året ut. Sen väntar filmbranschen igen. 

Justin Timberlake turnerar året ut. Sen väntar filmbranschen igen.  Foto: AP


klar

Artikellänk är kopierad

KONSERT. Det kommer att bli en cirkus! Så beskriver Justin Timberlake det som kommer att hända i Globen i kväll och i Scandinavium på måndag. Och cirkusturnén kommer att fortsätta året ut. Sedan blir det film.

– Jag kommer att koncentrera mig mycket mer på skådespeleri nästa år, säger han.Popstjärnan Justin Timberlake har en rad uppmärksammade skådespelarinsatser bakom sig. För även när filmerna varit dåliga har Justin Timberlake fått bra kritik, något han försöker skjuta ifrån sig lite.

– Om du bara visste hur mycket jag fått betala för att de skulle skriva positivt om mig, säger han och skrattar.

När han nu kommer på turné till Stockholm och Göteborg är det med en massiv positiv kritik i ryggen. Han ser fram emot att köra ”cirkusen” så långt det går, men vid nyår är det slut. Han har en rad filmprojekt att fundera över.

– De roller jag hittills valt har varit i små independentfilmer. Det har gjort att jag känt mig mera säker. För om man har en bakgrund som sångare och musiker och vill börja med film är det lätt att bli extra hårt bedömd. Och nu har jag inte heller känt att jag haft någon studio som tittat extra noga på vad jag har gjort.

Nu tänker han alltså koncentrera sig på filmjobb. Innebär det att han lägger av med att skriva ny musik? Nej då, inte alls.

– Det finns gott om tid för det. Filmarbete innebär en väldig massa väntande och lugna stunder.

klar

Artikellänk är kopierad

Gunnar Rehlin/TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro