ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kajsa Bergqvist slutar

Anneli Wikström · 7 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Kajsa Bergqvist slutar sin karriär och satsar på sitt nya liv.
Kajsa Bergqvist slutar sin karriär och satsar på sitt nya liv.Foto: SCANPIX

Kajsa Bergqvist har bestämt sig för att lägga av. Motivationen finns inte längre. Istället satsar hon på sitt nya liv. På nyårsafton gifte hon sig med Måns Herngren.

Sverige tappar en av sina största stjärnor nu när friidrottaren Kajsa Bergqvist har bestämt sig för att lägga träningsväskan på hyllan. Sedan misslyckandet i VM i Osaka har hon funderat mycket på sin karriär och nu har hon kommit fram till att hon lägger av. – Jag kämpade förra säsongen men hade inte motivationen som krävdes. Det var inte lika kul att träna längre, säger hon i Expressen.

Det enda hon saknat under sin karriär är en vinst i OS. Men det är inget hon sörjer. Nu blickar hon framåt. Men vad hon ska sysselsätta sig med har hon inte bestämt sig för. – När jag var liten ville jag bli astronaut, men det har jag lagt på hyllan. I framtiden skulle jag gärna vilja jobba med något slags trädgårdsarbete. Men jag vet inte om jag har gröna fingrar, säger hon till Expressen och skrattar.

Hon har all anledning att vara glad. På nyårsafton gifte hon sig med Måns Herngren i Kapstaden med den närmsta familjen vid sin sida. Och nu lämnar hon Monaco och flyttar hem till Sverige. – Det känns helt fantastiskt. Det här har vi längtat mycket efter, säger hon till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro