ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kall kalsongman stoppade biltjuv – låg på biltaket i 90 km/h

Malin Hansson · 22 Jan 2016
Uppdaterad 22 Jan 2016
Mannen räddade sin bil genom att klamra sig fast på taket. Bilen på bilden har ingenting med händelsen att göra.

Mannen räddade sin bil genom att klamra sig fast på taket. Bilen på bilden har ingenting med händelsen att göra. Foto: Alamy.


En man i Norge kämpade hårt för att skydda sin bil. När han insåg att någon försökte stjäla den sprang han ut i bara kalsongerna och åkte med i flera kilometer på taket – i 17 minusgrader.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i onsdags natt som en våghalsad 25-årig man i Kristiansand i Norge räddade sin bil från att bli stulen, rapporterar Norska TV2.

Mannen vaknade av ljudet från att någon startade hans bil och han kastade sig ut genom dörren, endast iförd kalsonger, och tog tag i bildörren. Biltjuven försökte skaka av sig mannen genom att köra iväg i snön och körde under färden så snabbt som 90 kilometer i timmen.

►LÄS MER:  Tjuv tvångsmatades med bananer

Men den bestämda mannen lyckades ta sig upp på biltaket, där han höll sig några kilometer i den 17 gradiga kylan. Sedan lyckades han ta sig in i bilen genom att slå sönder passagerarrutan med sitt knä och lyckades få stopp på bilen genom att köra in den i ett broräcke.

– Inte ens Bruce Willis hade klarat av situationen, sa polischef Jan Nedland på Randesunds polis, till Norska TV2.

– Det är inte någonting vi skulle råda folk till att göra, men nu när han gjort det är det en otrolig historia, fortsätter han.

Tjuven greps av polisen och 25-åringen fick uppsöka sjukhus med skärsår på sitt knä.

►LÄS MER: Tjuvarna  ringde polisen från toaletten

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro