ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Källor: Tiger och Elin har inlett proväktenskap

Gustaf Eriksson · 28 Feb 2013
Uppdaterad 28 Feb 2013
Källor: Tiger och Elin har inlett proväktenskap Här ses Elin och Tiger tillsammans 2009. Kanske kan det bli en vanligare syn framöver.

Källor: Tiger och Elin har inlett proväktenskap Här ses Elin och Tiger tillsammans 2009. Kanske kan det bli en vanligare syn framöver. Foto: Scanpix


Få trodde nog att Elin Nordegren skulle förlåta Tiger Woods för den massiva otrohetsskandalen. Men nu kan hon vara på väg att vända blad. De har setts tillsammans i helgen, och uppgifter i USA gör gällande att de inlett proväktenskap.

klar

Artikellänk är kopierad

2010 skilde sig Elin Nordegren, 33, från Tiger Woods efter golfstjärnans otrohetsaffärer. Sedan dess har det verkat osannolikt att svenskan skulle ta Woods tillbaka. Men golfstjärnan har enligt amerikanska tidningsuppgifter aldrig kommit över sin exfru. 

Under julhelgen ska Tiger ha gått ner på sina bara knän och friat till Elin. Stjärnan ska också ha erbjudit sig att betala 1,2 miljarder om hon tar tillbaka honom. 

Nu kan en återförening ha kommit några steg närmare. I helgen har Elin och Tiger visat sig tillsammans offentligt för första gången sedan otrohetsskandalen. De sågs på ett idrottsevenemang för ungdomar i Palm Beach i Florida. 

Tiger kom först till platsen tillsammans med parets dotter Sam, 5, och sonen Charlie, 4. Elin Nordegren anslöt i efterhand, och lämnade området tillsammans med Tiger.

National Enquirer, som först avslöjade Tigers affärer, rapporterar att paret har inlett ett proväktenskap.  – Elin vill glida tillbaka in i förhållandet innan hon gifter sig med Tiger igen, säger en källa till tidningen.  Vissa medieuppgifter gör gällande att Elin redan gått med på att flytta ihop med Tiger igen. Enligt uppgifter är det framförallt barnens stora saknad av sin pappa som gör att Elin gläntar på dörren till en återförening.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro