ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kampanj ska övertyga Henke att stanna

Metro · 26 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Trots straffmissen mot Tyskland på midsommardagen har en namninsamling startats för att övertyga Henke om att fortsätta i landslaget.
Trots straffmissen mot Tyskland på midsommardagen har en namninsamling startats för att övertyga Henke om att fortsätta i landslaget.Foto: Anders Wiklund/Scanpix

Ett blekt VM och en sumpad straff spelar ingen roll. Svenska folket vill ha Henrik Larsson kvar i Blågult. Åtminstone har initiativtagarna till uppropet "Nu måste vi förlåta Henke!" den förhoppningen. På webbsidan namninsamling.se går det att skriva under uppropet som går ut på att få Henke att fortsätta spela i det svenska landslaget. ALLA ÄLSKAR ZLATANI uppropet skriver man bland annat: "Henrik Larsson missade en mycket avgörande straff i åttondelsfinalen. Nu måste hela folket förlåta honom och visa sitt stöd om vi vill fortsätta att se vår superstjärna spela i landslaget! Zlatan missade en straff i förra EM. Men ingen hatade honom ändå. För alla älskar alltid Zlatan."

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro