ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kan tvingas betala för sexnatten

Emma Björkman · 29 Sep 2011
Uppdaterad 29 Sep 2011
När Demi Moore och Ashton Kutcher träffades för åtta år sedan var hon mest i ropet av de två. Nu är det ombytta roller och Ashton Kutcher är den alla pratar om i och med att han ersatt Charlie Sheen i komediserien ”2 1/ 2 män”.

När Demi Moore och Ashton Kutcher träffades för åtta år sedan var hon mest i ropet av de två. Nu är det ombytta roller och Ashton Kutcher är den alla pratar om i och med att han ersatt Charlie Sheen i komediserien ”2 1/ 2 män”. Foto: Peter Kramer / AP Photo


De gifte sig för sex år sedan. Men nu kan kärlekssagan vara över. Enligt flera amerikanska medier ska Demi Moore och Ashton Kutcher skiljas. Orsaken sägs vara Kutchers otrohet.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad säger de nya otrohetsryktena? Förra lördagen firade Ashton Kutcher, 33, och Demi Moore, 48, sin sjätte bröllopsdag – fast inte tillsammans. Kvällen innan fångades Kutcher på bild på klubben Fluxx i San Diego, medan hans fru befann sig i New York på jobb. Under fredagsnatten ska Ashton ha haft sex med 23-åriga Sara Leal och sagt till henne att han och Demi Moore har separerat ”men allmänheten vet inte om det ännu”. Nu har Sara Leal skaffat sig en advokat för att ”utforska sina möjligheter”, skriver Radaronline. com.Visst har otrohetsryktena surrat kring Ashton Kutcher förut? Ja. I juli förra året anklagades han för att ha varit otrogen med 21-åriga Brittney Jones som berättade hur de haft sex på soffan i parets hem i Hollywood. Enligt Radaronline.com ska Moore nu ha ledsnat och citerar en insatt källa: – Ashton var notoriskt otrogen och Demi kunde inte stå ut med det. Hon förtjänade inte att bli behandlad på det viset. Det här är en smärtsam tid för henne, säger källan. Vad kan mer ses som ”bevis” för att det är slut mellan skådespelarparet? Demi Moore har magrat och nu när skilsmässoryktena florerar drar flera amerikanska sajter, paralleller mellan dem och hennes viktminskning. I tisdags ställde Demi Moore in ett framträdande där hon skulle ha gjort reklam för sin kommande film ”Bunraku” utan någon förklaring. Demi Moore har även twittrat kryptiskt. I fredags citerade hon den grekiske filosofen Epictetus och skrev: ”När vi förolämpas av en annan människas brister, se till dig själv och dina egna tillkortakommanden. Då kommer du att glömma din ilska”. Det menar till US Magazine är en indikator på att superparets förhållande är i gungning. Vad säger de själva? Ingenting för närvarande men håll utkik på Twitter.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro