ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kanadakannibalen spårad till Paris

Lina Nyberg · 4 Jun 2012
Uppdaterad 4 Jun 2012
Kanadensisk polis bär bort paketet med den avhuggna handen som hittades bland posten på det konservativa partiets kontor i Ottawa förra veckan.

Kanadensisk polis bär bort paketet med den avhuggna handen som hittades bland posten på det konservativa partiets kontor i Ottawa förra veckan. Foto: Sean Kilpatrick/AP/Scanpix


Den 29–årige före detta porrstjärnan som jagas av kanadensisk polis, misstänkt för mordet på en man förra veckan har spårats till Paris.

klar

Artikellänk är kopierad

Mordet uppdagades när en fot och sedan en hand hittades i paket adresserade till två politiska partier i Kanada. Även en torso hittades i en resväska i en container. 29–åringen som söks för mordet på en 32–årig kinesiskt student har nu spårat via sin mobiltelefon till Paris, efter ett tips från allmänheten.

Mordet på studenten ska ha filmats och har enligt brittisk media bekräftats av den kanadensiska polisen. På filmen visas hur mannen mördas och sedan hur mördaren bland annat äter på kroppen med kniv och gaffel.

klar

Artikellänk är kopierad

Lina Nyberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro