ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kändisarna om Britneys comeback

Metro · 25 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

• Vart är Britneys karriär på väg?

• Vad tycker du om mediernas bevakning av henne?

Bert Karlsson

... 62, entreprenör och före detta skivbolagsboss:

– Tyvärr åt skogen. Producenter och andra bygger upp låtarna. Sedan slänger hon dem bara på sophögen. Men det är inte bara hon som inte inser saker och ting.– Medierna skiter i vad de skriver, bara det händer något. Britney är inte intressant, så jag tycker att man ska strunta i henne.

Peter Swartling

... 43, producent och ”Idol”-juryns ordförande:– Ner, tror jag. Hon kommer säkert att sälja massor av skivor men håller på att självförstöra sig. Även om nya singeln är bra är nog många fans besvikna på henne för den mess hon är i.– Hon styr rätt mycket själv och har bara sig själv att skylla på alla sätt och vis.

Annika Lantz

... 39, komiker och radioprogramledare:– Den är alltid på väg, punkt. Men det är svårt att säga, beroende på om man syftar på hennes musik eller på annat. Jag tror att hennes musikkarriär kan gå bra nu.– Jag förstår att medier gör vad de tror att de måste göra. Det kan vara ett uttryck för att de är lika omogna som Britney.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro