ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kändisarna som gift sig i år

Emma Björkman · 17 Dec 2013
Uppdaterad 17 Dec 2013
 Prinsessan Madeleine, 31 och Christopher O'Neill, 39, affärsman Bröllopsdatum:  8 juni. Egentligen faller kungahuset utanför den vanliga nöjesbevakningen men prinsessan Madeleine och hennes amerikanske kärleks vigsel fick ett eko runt om i världen som annars bara brukar vara förbehållet riktigt stora stjärnors bröllop.  Den 8 juni ledde kung Carl XVI Gustaf sin yngsta dotter nedför altargången i Slottskyrkan i Stockholm. Prinsessan bar en klänning signerad den italienske designern Valentino och hennes blivande make hade svårt att hålla tillbaka tårarna.  Det nygifta paret flög snart till varmare breddgrader och avnjöt en smekmånad på Seychellerna. Den 3 september tillkännagav de att de väntar sitt första gemensamma barn.   

Prinsessan Madeleine, 31 och Christopher O'Neill, 39, affärsman Bröllopsdatum:  8 juni. Egentligen faller kungahuset utanför den vanliga nöjesbevakningen men prinsessan Madeleine och hennes amerikanske kärleks vigsel fick ett eko runt om i världen som annars bara brukar vara förbehållet riktigt stora stjärnors bröllop.  Den 8 juni ledde kung Carl XVI Gustaf sin yngsta dotter nedför altargången i Slottskyrkan i Stockholm. Prinsessan bar en klänning signerad den italienske designern Valentino och hennes blivande make hade svårt att hålla tillbaka tårarna.  Det nygifta paret flög snart till varmare breddgrader och avnjöt en smekmånad på Seychellerna. Den 3 september tillkännagav de att de väntar sitt första gemensamma barn.    Foto: Scanpix


Flera kändispar har sagt ja till varandra under det gångna året. Vissa har valt att hålla sin högtidsdag intim med några få gäster medan andra har slagit på stora kärlekstrumman.

klar

Artikellänk är kopierad

 LÄS MER: Nu vill vi ha dyrare bröllop

TIPS: Dyrt att vara bröllopsgäst – så kommer du billigare undan

Kate Bosworth, 30, skådespelare och Michael Polish, 43, filmskapare 
 Bröllopsdatum: 31 augusti.
 Kate Bosworth, som tidigare dejtade tidigare Alexander Skarsgård, blev en gift kvinna tidigare i höstas. Hon och filmskaparen Michael Polish sa ja till varandra under en intim utomhusceremoni inför vänner och familj på en ranch i Montana. Bruden bar en klänning designad av Oscar de la Renta. För att spä på den rustika romantiska känslan väntade en häst och vagn på paret efter vigseln.
Kate Bosworth, 30, skådespelare och Michael Polish, 43, filmskapare Bröllopsdatum: 31 augusti. Kate Bosworth, som tidigare dejtade tidigare Alexander Skarsgård, blev en gift kvinna tidigare i höstas. Hon och filmskaparen Michael Polish sa ja till varandra under en intim utomhusceremoni inför vänner och familj på en ranch i Montana. Bruden bar en klänning designad av Oscar de la Renta. För att spä på den rustika romantiska känslan väntade en häst och vagn på paret efter vigseln.Foto: Scanpix
Halle Berry, 47, skådespelare och Olivier Martinez, 47, skådespelare. 
 Bröllopsdatum: 13 juli.
 Blir det tredje gången gillt när det kommer till giftermål för Halle Berry? Filmstjärnan har tidigare varit gift med både basebollspelaren David Justice och sångaren Eric Benét. Efter att ha varit ihop i tre år tog hon och fästmannen Olivier Martinez sin relation till nästa nivå. Bröllopet ägde rum i Vallery, Frankrike och enligt internationell press var det en nedtonad tillställning med drygt 60 gäster.
Halle Berry, 47, skådespelare och Olivier Martinez, 47, skådespelare. Bröllopsdatum: 13 juli. Blir det tredje gången gillt när det kommer till giftermål för Halle Berry? Filmstjärnan har tidigare varit gift med både basebollspelaren David Justice och sångaren Eric Benét. Efter att ha varit ihop i tre år tog hon och fästmannen Olivier Martinez sin relation till nästa nivå. Bröllopet ägde rum i Vallery, Frankrike och enligt internationell press var det en nedtonad tillställning med drygt 60 gäster.Foto: Scanpix
Keira Knightley, 28, skådespelare och James Righton, 30, musiker. 
 Bröllopsdatum: 4 maj
 Keira Knightleys bröllop var lika avskalat som hennes bröllopsklänning – en knälång, axelbandslös tyllhistoria från Chanel. Hand i hand fotograferades hon och blivande maken James Righton, keyboardist i bandet Klaxons, när de var på väg för att vigas inför ett dussin gäster i Provence i Frankrike. På bröllopsfesten var ett femtiotal personer inbjudna, däribland skådespelaren Sienna Miller och stjärndesignern Karl Lagerfeld.
Keira Knightley, 28, skådespelare och James Righton, 30, musiker. Bröllopsdatum: 4 maj Keira Knightleys bröllop var lika avskalat som hennes bröllopsklänning – en knälång, axelbandslös tyllhistoria från Chanel. Hand i hand fotograferades hon och blivande maken James Righton, keyboardist i bandet Klaxons, när de var på väg för att vigas inför ett dussin gäster i Provence i Frankrike. På bröllopsfesten var ett femtiotal personer inbjudna, däribland skådespelaren Sienna Miller och stjärndesignern Karl Lagerfeld.
Fredrik Eklund, 36, lyxbostadsmäklare och tv-profil och Derek Kaplan, 38, konstnär. 
 Bröllopsdatum: 9 februari.
 Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och Derek Kaplan sparade inte på krutet när de gifte sig i februari. De hyrde hela ön Little Palm Island utanför Key West i Florida och ställde till med fest i dagarna tre. Själva vigseln ägde rum på stranden och ett kamerateam från Bravo TV fångade festen på film.
 – Jag grät mycket, sa Fredrik Eklund senare till The Hollywood reporter när han berättade om sin bröllopsdag.
Fredrik Eklund, 36, lyxbostadsmäklare och tv-profil och Derek Kaplan, 38, konstnär. Bröllopsdatum: 9 februari. Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och Derek Kaplan sparade inte på krutet när de gifte sig i februari. De hyrde hela ön Little Palm Island utanför Key West i Florida och ställde till med fest i dagarna tre. Själva vigseln ägde rum på stranden och ett kamerateam från Bravo TV fångade festen på film. – Jag grät mycket, sa Fredrik Eklund senare till The Hollywood reporter när han berättade om sin bröllopsdag.
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro