ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kändistätt hos David Hellenius

Emma Björkman · 19 Okt 2011
Uppdaterad 19 Okt 2011
David Hellenius utlovar samma mix av sketch och talkshow i nya säsongen.

David Hellenius utlovar samma mix av sketch och talkshow i nya säsongen. Foto: Fredrik Sandberg / Scanpix


Nya säsongen av Hellenius hörna” har premiär.

klar

Artikellänk är kopierad

På fredag är programledaren David Hellenius, 37, tillbaka med en andra säsong av sin talkshow ”Hellenius hörna” på TV4. Skådespelaren Michael Nyqvist är programmets första gäst som bland annat ska berätta om sina Hollywoodfilmer och sitt liv som skådespelare. – Jag har spelat in en actionsketch med honom, vi använde en helikopter, säger David Hellenius.

Nytt för den här säsongen är att det bara är en gäst per program. Under hösten kommer även Felix Herngren, Magnus Uggla, Mia Skäringer, Victoria Silvstedt, Malin Åkerman, Björn Skifs och Fredrik Reinfeldt att besöka ”Hellenius hörna”. – Fredrik Reinfeldt var den första gästen vi bokade in, han är med och gör en sketch, säger David Hellenius.

Sketcherna och följetongen kring kronprinsessan Victoria och Daniels liv är kvar. – Den heter ”Tronarvingen” och handlar om deras väg till förlossningen. De är hos barnmorskan och går på profylaxkurs, säger David Hellenius.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro