ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Känner du någon ny tuff mammaprenör?

Rickard Lindholm · 12 Jan 2011
Uppdaterad 11 Feb 2011
Barnvagnen kan bli vanlig på affärsmöten i framtiden.

Barnvagnen kan bli vanlig på affärsmöten i framtiden. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

De är mammor som ger allt för sina barn, samtidigt är de framgångsrika entreprenörer. Möt mammaprenörerna.För knappt ett år sedan skrev vi om dem för första gången och nu verkar det som att de är här för att stanna. Mammaprenörerna blir ett allt mer etablerat uttryck i USA.Nu senast är det finanssajten Investopedia som listat fem kvinnor som lyckas balansera sin roll som mamma och som entreprenör. De flesta startar företagen samtidigt som de blir mammalediga.1. Sarah Davis, FashionPhile.comHon har fyra barn och driver en sajt som säljer märkesväskor över hela världen. Förra året sålde hon för 4,5 miljoner dollar.2. Kimber Christiansen, Little Sapling ToysBåde hon och hennes man jobbar nu heltid med företaget som gör leksaker i trä. Detta ger dem mycket mer tid med de två barnen.3. Stacy DeBroff, Mom Central ConsultingMom Central Consulting är en kommunikationsbyrå som hjälper företag att kommunicera direkt med mammor ofta genom sociala medier.4. Erin Chase, The $5 Dinner MomTrebarnsmamma och nybliven författare som skriver böcker om hur du kan laga måltider för under 5 dollar. 

5. Laura Berg, My Smart HandsLär ut teckenspråk till föräldrar så de kan prata med sina hörselskadade barn. Finns nu även som Iphoneapp.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro