ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kanye till attack mot fejk-Kanyes på Twitter

Tomas Lundin · 14 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix / Montage


klar

Artikellänk är kopierad

Den riktige Kanye West finns INTE på Twitter. Om det var någon som tvivlade gör rapparen slut på tvivlen i ett upprört inlägg på sin blogg.Heltlevrade Kanye West avfyrar salva efter salva mot mikrobloggen med caps lock-knappen intryckt.Han kräver att Twitter tar bort alla fejk-Kanyes som twittrar loss på bloggen."Folket på Twitter vet att jag inte har någon jävla Twitter så det är oansvarigt och lömskt av dem att låta någon utge sig för att vara mig", skriver han.Kanye är en flitig bloggare, men ifrågasätter minst sagt behovet av Twitters realtidsuppdateringar. Själv säger han sig lägga fem procent av sin tid på att blogga."Jag är långsam på att leverera material för att jag är upptagen. Om jag inte är upptagen och ligger på stranden behöver jag inte berätta om det för världen".Om du undrar vad den sanna innebörden av ironi är kommer här ett exempel: Kanye West har själv beskyllts för att anlita åtminstone en fejk-Kanye för att blogga åt honom. En Marcus Troy har trätt fram och sagt sig vara spökbloggare åt West.

Exempelvis uppdaterades bloggen flitigt när han satt i arresten efter att ha krossat en paparazzikamera på Los Angeles flygplats.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro