ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kanye West har en "baby mama" – här är kollegan som har tio

Jenny Sköld · 2 Jan 2013
Uppdaterad 2 Jan 2013

Kanye West kallar Kim Kardashian för sin "baby mama". Men jämfört med rapparen Shawty Lo ligger han i lä. Kollegan behöver båda händernas fingrar för att räkna alla sina "baby mamas". Dokumentären om hans liv har orsakat tittaruppror – redan innan den sänts.

klar

Artikellänk är kopierad

Rapparen Kanye West outade Kim Kardashian som sin "baby mama" under en konsert nyligen. Samtidigt lanseras nu en dokumentär i Operas kanal Oxygen med titeln "All my baby mamas". Det handlar om  rapparen och skivbolagsägaren Shawty Los komplicerade familjeliv med sina elva barn – och deras tio mammor.

Presentationen av mammorna har för att tittarna lättare ska kunna hålla isär dem fått tydliga namn för som "Avundsjuka baby maman", "Första baby maman". Tre av mammorna har haft den goda smaken att inte ställa upp i programmet. Däremot är den 37-åriga rapparens 19-åriga flickvän, som är jämnårig med rapparens äldsta dotter, med.

Realityshowen, som går i Oprahs tv-kanal Oxygen, har redan innan den sänts fått skarp kritik och orsakat ett upprop på  nätet med 1500 namnunderskrifter. Uppropet är skrivet som ett öppet brev till en rad personer som är involverade i produktionen.

"Genom att sända dessa degraderande bilder, försöker ert företag kapitalisera på att förnedra flickor och kvinnor och på smaklösa stereotyper av färgade amerikaner. Vi anser att Oxygen och tv-programmets upphovsmakare och producenter har gått för långt och om det här programmet sänds, kommer vi, utan tvekan, att bojkotta alla de företag som gör reklam under tiden som showen sänds", lyder texten i upproret. 

I pressreleasen avslöjar Oxygen Media vilken målgrupp programmet riktar sig mot: "All My Babies Mamas kommer att vara full av galna och äkta känslor som vår unga  och breda kvinnliga publik kan twittra och skvallra om".

Programmet ska enligt planerna sändas i vår.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro