ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kanye West: Hon vill inte ha mig för pengarnas skull

Anneli Sandberg · 25 Okt 2013
Uppdaterad 25 Okt 2013

Kanye West lättar på sitt hjärta och berättar om känslorna för sin blivande fru Kim Kardashian och deras dotter North West. Nån som inte vill ha mig för pengarnas skull”.

klar

Artikellänk är kopierad

Rapparen brukar sällan prata om sitt privatliv men nu öppnar sig Kanye West och berättar om känslorna för Kim Kardashian. Han friade till henne på hennes 33-årsdag på ett minst sagt storslaget sätt och i en intervju med den amerikanska radiostationen Now berättar han varför hon är hans ”drömtjej”, skriver Female first.

– Hon gav mig en underbar dotter och hon har en fantastisk fin familj som också är min familj nu. Bara den grejen att hitta stabilitet i den här galna åkturen som heter livet, speciellt när man är känd, att då ha någon som förstår, som är snäll, nån som inte vill ha mig för pengarnas skull. Hon ser rätt så bra ut också.   

Kanye sa vidare att hans fyra månader gamla dotter har fått honom att förstå meningen med livet.

– Det ger dig perspektiv på den amerikanska drömmen, det som alla drömmer om. Meningen i livet för mig är livet själv, familjen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro