ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kardashian hälsade på Trump i Vita huset: "Toppenmöte"

Gustaf Larsson · 31 Maj 2018
Uppdaterad 31 Maj 2018
Kim Kardashian West hälsade på Donald Trump i Vita huset.

Kim Kardashian West hälsade på Donald Trump i Vita huset. Foto: White House


Realitystjärnan Kim Kardashian West var i går inbjuden för att träffa president Donald Trump i Vita huset. Mötet kom att handla om brott och straff, framför allt fallet Alice Marie Johnson som hon är engagerad i.

klar

Artikellänk är kopierad

På onsdagseftermiddagen lokal tid var Kim Kardashian West inbjuden till Donald Trump och hans svärson och rådgivare Jared Kushner för att diskutera fängelsereformer, skriver CNN.

Kardashian är själv engagerad i fallet Alice Marie Johnson, en amerikansk kvinna som sedan 20 år tillbaka sitter i fängelse dömd på livstid för ett narkotikabrott.

Efter mötet twittrade Kardashian och tackade presidenten.

”Jag vill tacka president Trump för hans tid under eftermiddagen. Det är vår förhoppning att presidenten ska bevilja nåd för Ms. Alice Marie Johnson som avtjänar ett livstidsstraff för sitt första brott, ett narkotikabrott som inte var våldsamt. Vi är optimistiska angående Miss Johnsons framtid och hoppas att hon – och fler i hennes situation – får en andra chans i livet”, skriver hon.

Trump valde även han att kommentera sitt möte med realitystjärnan.

”Toppenmöte med Kim Kardashian i dag, vi pratade om fängelsereformer och straff”, skriver Donald Trump på Twitter.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro