ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kardashian spelar äktenskapsrådgivare

Caroline Wetterborg · 9 Nov 2011
Uppdaterad 9 Nov 2011
Regissörens fans är upprörda över att Kim Kardashian spelar äktenskapsrådgivare i ny film.

Regissörens fans är upprörda över att Kim Kardashian spelar äktenskapsrådgivare i ny film. Foto: AP Photo/Rob Griffith


Hennes eget äktenskap höll i 72 dagar. Nu ska realityskådisen rädda andras – på film.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter bara 72 dagar som gift lämnade Kim Kardashian in skilsmässoansökan. Men nu ska hon ge andra par äktenskapliga råd – på vita duken. 

Den 31-åriga Hollywoodstjärnan, känd från realitysåpan "Keeping up with the Kardashians", ska spela rollen som äktenskapsrådgivare i Tyler Perrys nya film "The Marriage Counselor", skriver New York Post.   

Valet av skådespelerska får Tyler Perrys fans att rasa. ”Jag har alltid sett upp till Tyler Perry och den kärlek han visar kvinnor genom filmen. Men som konsument har jag ett val. Jag kommer inte att stödja den här filmen. Kim Kardashian kanske är en fantastisk kvinna (jag känner henne inte) men det här är ett beslut som jag inte stödja”, skrev signaturen ”Felicia” på regissörens hemsida.

Upprörda fans till trots, Kardashian är på väg till Atlanta för att börja inspelningen. ”Hon ska arbeta som planerat”, sa Tyler Perry till TMZ.  

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro