ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Karlee blev inlåst i kylrum – kallade på hjälp med ketchup

Ida Gustafsson · 2 Nov 2015
Uppdaterad 2 Nov 2015
Karlee Daubeney jobbade ensam under ett kvällskift när hon blev inlåst i smörgåsbutikens kylrum.

Karlee Daubeney jobbade ensam under ett kvällskift när hon blev inlåst i smörgåsbutikens kylrum. Foto: Alamy/TT


Subway-anställda Karlee, 20, blev inlåst i butikens kylrum. Klädd i bara leggings och topp fick hon panik i det kalla utrymmet. I ett försök att få hjälp skrev hon ett hjälpmeddelande i ketchup eller majonnäs.

klar

Artikellänk är kopierad

Karlee Daubeney, 20, jobbade på Subway i Gloucester i sydsvästra England och jobbade ensam i butiken en kväll i december förra året. När hon skulle ställa in mjölk i kylrummet gick dörren igen bakom henne och hon blev inlåst, skriver Gloucester Citizen.

– Först drabbades jag av panik och försökte hitta något som skulle kunna öppna dörren. 

► LÄS MER: Gatuköket blandade sås med borrmaskin

Karlee som bara var klädd i leggings och sin arbetströja blev snabbt nerkyld. Och när orken inte längre infann sig såg hon kylrummets övervakningskamera. 

– Jag försökte skriva ”Hjälp mig” på en bit kartong för att skjuta ut den under dörren. Jag tror jag använde ketchup eller majonnäs. 

Hon hoppades att skylten sedan skulle synas på butikens övervakningskameror. Men ingenting hände. Karlee var fast i kylrummet hela natten. Det var först nästa dag när morgonpersonalen kom in, åtta timmar senare, som hon fick hjälp att komma ut. 

► LÄS MER: Blev inlåst på sjukhustoaletten i nästan en vecka – dog 

– Jag kom till ett läge där jag var så kall att jag inte hade energi kvar att slå på dörren och jag hade bara leggings och en Subwaytröja på mig. Mina muskler blev så kalla att jag hade svårt att gå på flera dagar, jag hade migrän och torr hud runt näsan. När jag kom till sjukhuset dagen efter var jag så sa de att jag var så nerkyld att jag vara nära på att ha hypotermi. När jag kom hem försökte jag göra mig själv så varm jag bara kunde. 

Subwaybutikens ägare har ställts inför rätta, eftersom de inte har haft rutiner som garanterat de anställdas säkerhet. 

► LÄS MER: Kvinna satt på McDonalds i ett dygn – var död

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro