ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kate vill inte vara sämre än familjen

Amy Benfer · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Alloverpress


klar

Artikellänk är kopierad

Kate Hudson har filmstjärneblod i ådrorna och tackar också familjen för sin egen framgång. Nu är hon aktuell med komedin ”Fool’s gold” och regide­buten är på väg.Under inspelningen av filmen – som till stora delar spelades in på havet – fruktade teamet de ständigt närvarande brännmaneter. – De är inte större än toppen på ditt lillfinger. Men om du blir stungen hamnar du på sjukhus i tre dagar med morfindropp, säger Kate Hudson.

Men dykningen var ändå en välkommen bonus med rollen, trots faran.– Mina bröder dyker, min pappa dyker, och jag tänkte ”om mina bröder kan göra det så kan jag också”, det är mitt livs historia.

Den Oscarsnominerade (”Almost famous”) 29-åringen tackar även familjen för att hon vågat sig på att regissera (”Cutlass”) och producera (”Bride wars”). – Det är en helt naturlig process. Antingen blir man biten eller inte. Jag älskar allt som händer på en filminspelning. Jag växte upp i den världen och såg mina föräldrar och deras vänner arbeta, säger Hudson.

Hennes skådespelande föräldrar, Goldie Hawn och Kurt Russell (styvfadern som Hudson kallar pappa), tog ofta med Kate på inspelningarna. – När jag var liten älskade jag att resa med mina föräldrar. När vi blev äldre var det däremot ”inte en chans, vi vill inte åka ifrån våra vänner”. Men mina föräldrar var jätte­bra på att få alla nya platser att kännas som hemma.

Nu är det Hudson som ofta tar med sig sin fyraårige son Ryder på jobbet.– Det är som ett cirkusliv, faktiskt. När jobbet är slut packar man sina väskor och flyttar till nästa inspelningsplats. Teamet blir som en liten familj och så gör man det bara om och om igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Amy Benfer
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro