ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Katrin: Sex utan känslor är grymt

Foto: Lotta Imberg · 7 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det är inte lätt att göra frispråkiga bloggerskan Katrin Zytomierska generad. Men när hon gör premiär som  programledare för ”Sexuellt” händer det. – Jag sitter och verkligen skäms, säger hon.Det är inte temat för kvällen – nätsex – som är problemet, utan redaktionens utmaning, ett återkommande inslag i programmet.– Vidrigt, säger hon om inslaget som innehåller kombinationen porrfilm och offentlig miljö.

Annars har programmet, som spelas in i en sexleksaksfylld studio i Katrins lägenhet, bara haft positiv inverkan på hennes liv. Just nu är hon nöjd singel.– Jag har precis vid 31 års ålder upptäckt att man kan ha sex med en kille utan känslor, och det är faktiskt grymt. För mig har det alltid varit att sex är något väldigt personligt, privat, utlämnande, något jag gör med en person som jag tycker om eller är kär i. Man kan nästan säga att jag nu börjar min sexuella resa, säger hon.

Gäster i första programmet är bland andra Metrobloggerskan Hanna Fridén och MTV-profilen Shire Raghe som bjuder på frispråkiga bekännelser.

Dessutom ingår ett seriösare inslag i varje avsnitt med en gynekolog, sexupplysare eller liknande. – Det är egentligen den stora utmaningen för mig. Jag kanske blir superstiff och jättekonstig när jag ska vara programledare på riktigt.

Katrins favoriter i sängen 1–3. Katrins tv-show är fylld av sex och själv föredrar hon ...
Katrins favoriter i sängen 1–3. Katrins tv-show är fylld av sex och själv föredrar hon ...

Trailer för "Sexuellt"

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Lotta Imberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro