ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Katten Bruce Lee ringde larmcentralen

Emmelie Wallroth · 8 Nov 2013
Uppdaterad 9 Nov 2013

Foto: TT Bild/Genre/Arkiv


När husse James Cocksedge, 33, kom hem i torsdags fick han en chock. Polisen hade brutit upp dörren till lägenheten. – De sa att jag inte skulle vara orolig, säger James Cocksedge.

klar

Artikellänk är kopierad

James Cocksedge, 33 från Kilburn i London, kom hem till sin lägenhet i torsdags och möttes av poliser.

– Jag lämnade Bruce Lee och hans syster i några timmar och när jag kom tillbaka väntade polisen utanför min lägenhet. De sa ”var inte orolig, vi var tvungna att bryta upp dörren, men katten är okej”, säger James Cocksedge till Camden New Journal.

Larmcentralen hade tagit emot ett telefonsamtal från lägenheten – men i luren var det helt tyst. När de sedan försökte få tag på uppringaren igen fick de inget svar. 

– Vi tar alla samtal seriöst. När vi ringer tillbaka och ingen svarar utför vi en kontroll, säger en talesman för polisen i Camden till tidningen.

Polisen tog inga risker. De bröt upp dörren till lägenheten, men kunde inte hitta någon person som ringt efter hjälp. Däremot hittade de katten Bruce Lee som hade gömt sig under en hög av kläder i garderoben. Enligt husse hade han råkat kliva på telefonen och slagit larmnumret 999. 

Trots kaoset Bruce Lee orsakat fick han inte skäll.

– Jag kunde inte. Han såg redan så skamsen ut. Han satte sig själv i situationen och visste sen inte riktigt vad han skulle göra, så han gömde sig. Jag känner sympati för honom. Han var väldigt upprörd över uppståndelsen, säger James Cocksedge till Camden New Journal.

Enligt husse är Bruce Lee fortfarande chockad över händelsen.

– Vi har kelat med honom, kliat hans mage, kastat hans favoritbollar så att han kan jaga dem. Han gillar det . , säger James Cocksedge

Han har nu börjat dra ur telefonen när bara katterna är hemma. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro