ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Katten levde 15 år med två ansikten – men nu är alla nio liven slut

Paul Haeberlein · 8 Dec 2014
Uppdaterad 8 Dec 2014

Foto: AP Photo/Steven Senne.


klar

Artikellänk är kopierad

Katten Frank och Louie hade två ansikten. Frank och Louie hann leva i 15 år och lämnade det jordiska livet i torsdags morse, skriver den brittiska tidningen Worcester Telegram och Gazette.

Katten blev känd som världens äldsta Januskatt – en katt med två ansikten. Kattens ägare Martha Stevens från brittiska Worcester berättar för tidningen att Frank och Louie varit lite nere en tid.

Därefter blev tillståndet genast värre och Martha Stevens tog katten till veterinären för vätskekontroll. Efter flera försök att rädda Frank och Louies liv beslutade veterinären till slut att avliva katten som troligtvis led av en allvarlig form av cancer, skriver Worcester Telegram och Gazette.

Katter med två ansikten brukar inte leva särskilt länge. Det är vanligt att de dör efter ett par dagar och ofta blir de övergivna av sin mamma, skriver Worcester Telegram och Gazette.

Katten Frank och Louie kan i alla fall vara stolt över att ha hamnat i Guiness rekordbok som världens äldsta katt med två huvuden.

klar

Artikellänk är kopierad

Paul Haeberlein
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro