ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kattmamma bröt sig in hos veterinär – för att få umgås med sina barn

Hugo Ewald · 24 Okt 2015
Uppdaterad 24 Okt 2015

Foto: Mill Road vet clinic


När de anställda på Mill road vet clinic i Nya Zeeland kom till jobbet under onsdagen fann de en låda med kattungar. Dagen efter fann de en till katt stå utanför kliniken – det var mamman till kattungarna som desperat ville träffa sina barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Under torsdagen fick de anställda på Mill road vet clinici staden Whangarei i Nya Zeeland ett tydligt exempel på moderskärlek mellan katter. 

När de anställda på onsdagen hade anlänt till kliniken fann de en låda med fyra kattungar stå utanför lokalen. De var ungefär 3 till 4 veckor gamla.

– Vi blev genast kära i dem. Vi hade kunnat lämna in dem men de var så söta att vi gärna tog hand om dem, sa veterinären Julie Wills till The New Zealand herald.► LÄS MER: Hundar och katter stjäls och slaktas till förbjuden matfestival Dagen efter fann de anställda på kliniken att den vuxen katt desperat försökte ta sig in genom dörren. De plockade upp katten, och såg att det var en diande hona och tog henne till de andra kattungarna.

– Hon hoppade genast in bland dem, slickade dem och verkar otroligt glad över att se dem. Vi kunde inte koncentrera oss på våra jobb utan stod alla och kollade på dem, säger Julie Wills.

Klinikens gissning är att alla katterna övergivits tillsammans men att mamman på något sätt lyckats ta sig ur lådan. 

Katterna tas nu hand om av en familjemedlem till en av veterinärerna på kliniken, och kommer inom kort alla att vara redo för att få nya familjer.► LÄS MER: 69 katter hittade hem via Facebook – på två dagar

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro