ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Katy Perry först över 50 miljoner följare på Twitter

Gustaf Eriksson · 31 Jan 2014
Uppdaterad 1 Feb 2014
Katy Perry först över 50 miljoner följare på Twitter Fler än 50 miljoner följer det Katy Perry skriver på Twitter.

Katy Perry först över 50 miljoner följare på Twitter Fler än 50 miljoner följer det Katy Perry skriver på Twitter.


Hon är redan en av världens klarast lysande popstjärnor. Och nu är hon störst av alla på internet. I alla fall är den amerikanska sångerskan den första någonsin att få fler än 50 miljoner följare på Twitter.

klar

Artikellänk är kopierad

Internet skälvde till på fredagskvällen. Eller i alla fall var det då som ett Twitter-konto fick fler än 50 miljoner följare för första gången. Kontot tillhör den enormt populära artisten Katy Perry, som i höstas släppte albumet ”Prism”.►Metro träffar Katy Perry – som hyllar Sverige

Katy Perry har dock inte kommenterat det historiska ögonblicket på Twitter än. Men det har många andra gjort. En flod av hyllningar utnämner Perry till ”The Queen of Twitter.”►Se Vin Diesel spexa loss till Katy Perry

Hack i häl på Katy Perry ligger den något strulige stjärnan Justin Bieber. Han hade på fredagskvällen drygt 49,2 miljoner följare. Trea är USA:s president Barack Obama med 41,2 miljoner.►LÄS MER: Justin Bieber testade positivt för marijuana Det är dock på sin plats att påpeka att Twitters topplistor inte rensar bort spam- eller fejkkonton. Bland Perrys följare finns det sannolikt rätt många sådana.

Men vad är då Katy Perrys hemlighet för att bli så populär på mikrobloggen? Tja, spana in hennes flöde här och upptäck det på egen hand.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro