ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Keena har hittat det perfekta deltidsjobbet

Metro · 5 Jun 2017
Uppdaterad 19 Jun 2017
Keena Faison kombinerar deltidsjobbet på Universal Avenue med att plugga programmering – en kombination som hon tycker fungerar väldigt bra.

Keena Faison kombinerar deltidsjobbet på Universal Avenue med att plugga programmering – en kombination som hon tycker fungerar väldigt bra. Foto: Kristofer Hedlund


Perfekt om du studerar eller vill jobba på utlandsresan. Så beskriver 24-åriga Keena Faison jobbet som Mission Agent på Universal Avenue. Här listar hon 7 fördelar med sitt flexibla deltidsjobb.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Du är din egen chef

I rollen som Mission Agent på Universal Avenue bestämmer du själv när och hur mycket du kan jobba och Keena Faison tycker att det är perfekt att kombinera med studier.

– Det är ett flexibelt jobb och eftersom företaget finns i andra länder som USA, England, Spanien och Grekland finns det en möjlighet att göra säljjobb samtidigt som du är ute på resande fot, säger hon.

2. Du får en utbildning

– Du börjar med tre utbildningsdagar där Universal Avenue går igenom vilka de är och hur du kan hantera olika situationer i jobbet. Och så får du träffa folk som jobbar där. Jag kände mig mer trygg i att börja sälja när jag fått öva med andra under utbildningen.

quotation startJag upplever att jag får mycket stöd från företaget och mycket feedback på mitt jobbquotation end

3. Du får coachning

– Det finns coacher att fråga om du undrar något men du kan också ta hjälp av dina kollegor. Jag upplever att jag får mycket stöd från företaget och mycket feedback på mitt jobb, säger hon.

LÄS MER: Så blev André toppsäljare på het startup

4. Jobbet ger utvecklingsmöjligheter

– Om du klarar olika delmål kan du gå vidare till nästa nivå med mer fördelar. Jag älskar att skriva in i ett häfte när jag fått ett möte inbokat, jag blir peppad och motiverad av att se målen framför mig. Än så länge har jag inte tagit ett eget möte, men det kommer. Att jobba sig upp till nästa nivå är inget krav men jag tror att de flesta vill lära sig mer och utvecklas.

5. Du styr själv över din roll

– Jobbet som Mission Agent är provisionsbaserat och du bestämmer själv hur mycket du jobbar och i längden hur mycket du vill tjäna. Ingen står över din axel och håller koll på dig i det här jobbet, det är fritt och du får lägga upp din roll själv.

6. Du får värdefulla erfarenheter

– Att ta steget och prata med okända människor gör att du blir mer självsäker. Du blir van att möta olika människor i det här jobbet. Alla du pratar med är inte trevliga men du lär dig att inte ta det personligt. Det är dessutom spännande att prata med vissa personer och lärorikt att höra om hur de byggt sina företag från grunden.

7. Du jobbar med trevliga kollegor

– Alla jobbar mot samma mål och vill utvecklas. Och det är en härlig stämning, alla är väldigt trevliga när du kommer in på kontoret och du märker att folk tycker att jobbet är roligt, säger Keena Faison.

pil
Mission Agent på Universal Avenue – så funkar det

• Som Mission Agent på Universal Avenue arbetar du med att utföra snabba uppdrag, som marknadsundersökningar och mötesbokningar, via telefon och ute på fältet.

• Din uppgift är att ta reda på vad butiker, restauranger och hotell har för behov av digitala produkter som kan utveckla deras verksamhet.

• Uppdragen är snabba, en marknadsundersökning tar till exempel bara några minuter och du får betalt inom bara några dagar.

• Som Mission Agent är du din egen chef, och bestämmer själv när du vill jobba och därigenom hur mycket du vill tjäna.

• Du får stöd av en coach som hjälper dig att lyckas och nå dina mål.

Anmäl dig i dag till nästa Mission Agent Academy! Ansök härså blir du uppringd inom 48 timmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro