ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ken: Jag ångrar inget

Maria Forsström · 14 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Ken lyssnar själv på gammal soul och reggae. – Musik med känsla, inte digital musik.

Ken lyssnar själv på gammal soul och reggae. – Musik med känsla, inte digital musik. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Ken Ring är aktuell med sin 10:e skiva – på ett skivbolag. Metro träffade rapparen för en intervju.

Du skulle väl aldrig mer göra vare sig media, skiva eller vara på skivbolag igen. Vad hände?– Ja… Man mår inte som för två år sedan. Jag hade en period där jag hittade andra njutningar i livet, som att åka till Kenya, och skriva långfilm, säger han.

Han avslöjar inte vad filmen handlar om, men det han gör i Kenya, dit han flyttar med familjen om drygt två veckor, är inte lika hemligt.– Jag håller på att bygga ett familjehus med studio, och så tänkte jag försöka bilda ett fotbollslag. Det var en vän till farsan som gick bort och han hade mark vid kusten som jag kunde köpa.

Detta trots att han aldrig haft ett ”riktigt” jobb i hela sitt liv, utan försörjt sig på musiken från dag ett. Det har dock blivit lättare med åren, ett gig räcker för att klara sig tillsammans med tjejens pengar.– Fast jag kan få ångest ibland när jag tänker på hur mycket jag bränt. Egentligen borde jag ha runt tio miljoner på kontot, i morse hade jag minus femtio öre.

Ken Ring hymlar inte med att han aldrig hållit sig på den smala vägen, men säger att det numer åtminstone inte handlar om den bredaste motorvägen.– Det är meningslöst att försöka vara skenhelig, för nästa dag händer det ändå att en polare gör något dumt på en klubb i Gävle.

Ångrar du något?– Nej. Man måste se till vad det fört med sig. Kungahusskandalen gav mig ett rykte som galen betongpoet. Det hade jag inte haft annars. Jag är 30 år och har nått alla mina pojkdrömmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro