ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kenny Bräck: "Jag kommer ganska nära"

Sara Stolt · 10 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kenny Bräck med tv-legenden David Letterman. 

Kenny Bräck med tv-legenden David Letterman.  Foto: TV4


Svenskens bakgrund ett plus som intervjuare

klar

Artikellänk är kopierad

David Letterman gjorde ett undantag och satte sig framför kamerorna och Kenny Bräck. På söndag äter de båda stjärnorna svenska kakor i TV4.

Den före detta racingföraren har tidigare både jobbat för och träffat den amerikanske programledaren, men i säsongens andra avsnitt av ”Kenny & vänner” vill Kenny Bräck komma David Letterman inpå livet.– Programidén bygger ju på att vi har en unik gästlista och att vi visar hur intervjupersonerna är bakom kamerorna, säger Kenny.– Med min lite udda bakgrund kommer jag gästerna ganska nära, tillägger han.

Men premiäravsnittet fick en del negativ kritik, mestadels på grund av att Kenny ska ha verkat vara för oerfaren i sin intervjuteknik. Programledaren själv har en annan syn på "Kenny & vänner".– Det har blivit schyssta snack mellan två personer som har gjort karriär på olika områden och kan jämföra erfarenheter, säger Kenny och menar att presentationerna har varit öppenhjärtiga och lättsamma.

Vad tycker du om att ha Letterman som gäst?– Bra, och det blev inte alls svårt att få honom att ställa upp. Jag frågade honom och han sa bara ”jag gör egentligen inga intervjuer men gör ett undantag”.

När kom du på att du ville ha ett tv-program?– När min racingkarriär var över. När jag var 17 hade jag naturligtvis ingen aning om att det skulle bli så här. Personligen tycker jag att det är väldigt kul att göra tv. Sedan är det upp till tittarna att avgöra om jag passar för det.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro