ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kevin Hart hoppar av som värd för Oscarsgalan 2019 – efter kritiken

Natalie Demirian · 7 Dec 2018
Uppdaterad 7 Dec 2018
Kevin Hart.

Kevin Hart. Foto: Getty Images


Häromdagen avslöjade skådespelaren och komikern Kevin Hart att han skulle leda Oscarsgalan 2019. Nu hoppar han av det ärofyllda uppdraget, efter att först ha vägrat be om ursäkt för gamla homofobiska inlägg på Twitter, när Oscarsakademin gav honom ett ultimatum.

klar

Artikellänk är kopierad

Kevin Hart har lagt ut flera inlägg på både Twitter och Instagram, där han bland annat säger att han fick ett samtal från Oscarsakademin angående homofobiska Twitterinlägg han skrev kring åren 2009-2010. De ville att han skulle be om ursäkt, eller så skulle de behöva leta efter en ny värd till galan.

Kevin Hart säger i ett av klippen på sin Instagram att anledningen till att han inte vill be om ursäkt är för att han har pratat om Twitterinläggen flera gånger tidigare genom åren, och att han inte tänker göra det igen.

Men några timmar senare ändrade han sig, och bad om ursäkt.

”Jag har valt att hoppa av som värd för Oscarsgalan. Det är för att jag inte vill vara en distraktion under en kväll som ska hylla så många fantastiska talangfulla konstnärer. Jag ber uppriktigt om ursäkt till hbtq-samhället för mina okänsliga uttalanden från förr”, skriver han på Twitter.

Vem som nu ersätter Kevin Hart som värd är ännu inte känt. Galan sänds den 25 februari.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro